Vacature Ouderenwerker (m/v)

werken voor een boeiende doelgroep bij een bijzondere organisatie

JMW Joodswelzijn is een kleine en landelijk werkende welzijnsorganisatie, met hoofdkantoor in Amsterdam, voor iedereen met een Joodse achtergrond in Nederland. JMW legt zich o.a. toe op het bevorderen van maatschappelijke participatie en sociale integratie van Joodse ouderen. Met bijzondere aandacht voor hen die de greep op hun situatie dreigen te verliezen of kwijt zijn. JMW zoekt daarom voor versterking van de hulpverlening aan ouderen in Amsterdam een

Ouderenwerker (m/v) voor 24 uur per week

Als ouderenwerker richt je je op het verster- ken en ondersteunen van de zelfredzaam- heid van zelfstandig wonende ouderen met een Joodse achtergrond, waarbij de focus ligt op kennis en advisering rondom WMO, regelingen en voorzieningen. Je bezoekt de ouderen ook thuis en hebt een signaleren- de taak. Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen JMW en met andere organisaties. We zoeken een oplossings- gerichte en doortastende teamspeler die multidisciplinair kan samenwerken en van nature servicegericht is.

je bent verantwoordelijk voor:

• Kortdurendeondersteuningbijpraktische vragen van ouderen rondom de WMO, regelingen en voorzieningen

• DeadministratieinRegasenhetbeheer van de eigen basisdocumentatie

• Deelnameaanhetaanmeldteam maatschappelijk werk en het integraal teamoverleg

we vragen van je:
• Een op ouderenwerk gerichte MBO+ oplei- ding
• Minimaaldriejaarervaringalsouderen- werker of in een aanverwante functie
• Aantoonbaar succes in het versterken en ondersteunen van ouderen bij wie de zelfredzaamheid afneemt
• Ervaring met multidisciplinair samenwerken
• Kennis van en affiniteit met de doelgroep • Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. (zorg)voorzieningen en de sociale kaart

wat wij bieden:
Wij bieden een boeiende en afwisselende functieenfijnecollega’sineenorganisatie in ontwikkeling. Je functie is ingeschaald in schaal 6 en afhankelijk van opleiding en ervaring: minimaal € 2219,- en maximaal € 3176,- per maand conform de CAO Sociaal Werk. Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

interesse?
Solliciteer dan voor 20 januari 2020
en richt je sollicitatiebrief met CV aan personeelszaken@joodswelzijn.nl t.a.v. mevrouw R. Zondervan. Verdere informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Stephan Pfluger, manager op s.pfluger@joodswelzijn.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 januari 2020.