Coronavirus maatregelen bij JMW

JMW maatregelen

23 maart 2020
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus neemt JMW de volgende maatregelen, die in lijn met het kabinetsbeleid voorlopig van kracht blijven:
- Alle JMW-activiteiten, evenementen en bijeenkomsten gaan tot 1 juni niet door.
- Lev-JMW, het ontmoetingscentrum voor 60+ in Beth Shalom in Amsterdam-Buitenveldert is voor nu gesloten.
- Huisbezoeken worden afgezegd.
- Er is geen inloopspreekuur.

Bijzondere dienstverlening JMW

JMW telefonisch spreekuur verlengd: 9.30 - 17.00 uur ma - vr. 088 - 16 5 22 00. Mailen via spreekuur@joodswelzijn.nl
- JMW telefoonservice (zie nieuwsbrief) aanmelden en info: 088 - 16 5 22 00 of mail lev@joodswelzijn.nl
- JMW werkt hard samen met Maccabi en de Moishe Pod om mensen die hulp nodig hebben te matchen aan een vrijwilliger. Denk hierbij aan boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen halen etc.
  De vrijwilligers zijn verspreid over het hele  land. Wij doen gezamenlijk ons best om iedereen te matchen aan iemand die in de buurt woont. Heeft u ook behoefte aan een vrijwilliger? Mail info@joodswelzijn.nl of bel 088 - 16 5 22 00. 
- Online kletsen! We zijn momenteel hard aan het werk om een digitale kletskamer voor Lev-JMW te organiseren. We houden jullie op de hoogte, geef u vast op via lev@joodswelzijn.nl

JMW beoordeelt de situatie op basis van het beleid van het kabinet en de informatie van het RIVM en zal de maatregelen aanpassen wanneer daar aanleiding toe is. Bovenaan staat de gezondheid van onze cliënten en medewerkers. We zoeken naar manieren om onze cliënten zo goed mogelijk te blijven bedienen in deze situatie en houden u op de hoogte.

Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden