Wilt u actief iets doen voor of met anderen?

Wij zoeken mensen

Belproject
Wilt u een luisterend oor bieden of een gezellig praatje maken met mensen die daar behoeft aan hebben. Doe dan mee aan het belproject. U belt dan een keer per week of een keer per twee weken met een deelnemer. Interesse? 

Gastvrouw/ heer Lev-JMW café
Lev-JMW is op zoek naar een gastvrouwen/ heren, die het café en de ontmoetingsruimte gaan bemannen. Van maandag tot donderdag is het centrum open voor een drankje en lunch en activiteiten. De gastvrouw en gastheer heten de mensen welkom, serveren de koffie, thee, soep en een broodje en bieden ondersteuning bij het programma en de activiteiten. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op. 

Samen erop uit
Regelmatig bezoekt een groep cultuurliefhebbers musea, voorstellingen of maakt een stadswandeling. Uiteraard wordt er samen geluncht. Heeft u interesse of een idee? Laat het ons weten.

Creatieve ochtenden
Wij zijn op zoek naar creatievelingen om te werken aan de eigen quilt. Ook mensen die willen borduren, haken, breien of handwerken zijn van harte welkom. Iedere donderdag is er een vrijwilliger aanwezig die u kan assisteren en goed op weg kan helpen.