Wilt u actief iets doen voor of met anderen?

Wij zoeken mensen

Belproject
Wilt u een luisterend oor bieden of een gezellig praatje maken met mensen die daar behoeft aan hebben. Doe dan mee aan het belproject. U belt dan een keer per week of een keer per twee weken met een deelnemer. Interesse? 

Vrijwilligersraad JMW

Wegens het vertrek van een van de leden van de Vrijwilligersraad van JMW zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor de regio Amsterdam. De Vrijwilligersraad heeft ten doel de vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om invloed uit te oefenen op de positie van de vrijwilligers en het beleid ten aanzien van het vrijwilligerswerk.  De vrijwilligers worden ook door middel van de Vrijwilligersraad betrokken bij belangrijke zaken die JMW als organisatie aangaan.

De vergaderingen vinden 1x per 2 maanden plaats.

Interesse? Neem contact op met Wilma Driessen, vrijwilligerscoordinator w.driessen@joodswelzijn.nl 

Samen erop uit
Regelmatig bezoekt een groep cultuurliefhebbers musea, voorstellingen of maakt een stadswandeling. Uiteraard wordt er samen geluncht. Heeft u interesse of een idee? Laat het ons weten.

Creatieve ochtenden
Wij zijn op zoek naar creatievelingen om te werken aan de eigen quilt. Ook mensen die willen borduren, haken, breien of handwerken zijn van harte welkom. Iedere donderdag is er een vrijwilliger aanwezig die u kan assisteren en goed op weg kan helpen.