Benjamin Servicepakket

Kortingen op pakket van diensten, zorg en gemak

Wilt u geld besparen op diensten, artikelen, zorg en gemak? Wordt dan lid van het Benjamin Service Pakket en bespaar jaarlijks veel geld.

Het Benjamin Servicepakket is een aantrekkelijk en uitgebreid pakket van zorg- en gemaksdiensten voor jong en oud. Voor slechts €19,50 per jaar bent u lid. Samenwerkingspartner van JMW is de Amstelring Ledenservice. Buiten het algemene pakket kunt u gebruik maken van een pakket van diensten, cursussen en activiteiten afgestemd op 60-plussers met een Joodse achtergrond. Deelnemende bedrijven en instellingen worden voortdurend gecheckt op kwaliteit, service en prijsstelling. Bent u al lid van de Amstelring Ledenservice, geen enkel probleem. Het lidmaatschap kan eenvoudig omgezet worden naar dat van het Benjamin Servicepakket. Hierdoor kan naast het reguliere aanbod ook van het Joodse aanbod gebruik worden gemaakt.

Voordelen op een rijtje

Abonnees van het Benjamin Servicepakket ontvangen kortingen op alle diensten, artikelen en cursussen uit het Servicepakket en met name genoemde diensten van JMW. Het lidmaatschap kan u jaarlijks veel geld besparen. Het aanbod van het Benjamin Servicepakket wordt regelmatig uitgebreid en aangepast aan uw wensen.

Bij verschillende bedrijven lopen speciale acties voor de leden van de Amstelring Ledenservice. Bijvoorbeeld de mogelijkheid van het afsluiten van een zorgverzekering met collectiviteitkorting of speciale aanbiedingen bij winkels.

Meer weten? Bel 088-165 22 00 of stuur een e-mail.

Joods sausje

Boven op het basispakket van Amstelring Ledenservice hebben wij specifiek Joods aanbod. Wij bieden een pakket dat speciaal is afgestemd op mensen met een Joodse achtergrond. Leveranciers, wel of niet met een Joodse achtergrond, bieden u een pakket aan zorg en gemak, waarbij ook hier kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs belangrijk is. 

Aanmelden voor het Benjamin Service Pakket

U kunt zich aanmelden voor het Benjamin Servicepakket door gebruik te maken van de antwoordbon in het kwartaalblad de Benjamin. 

Meer weten? Bel 088-165 22 00, van 9.00 uur tot 16.00 uur van maandag t/m donderdag, of stuur een email.

Heeft u diensten aan te bieden in het kader van het  Benjamin Service Pakket, neem dan contact op. 

JMW à la carte

Wilt u gezamenlijk met andere Joodse ouderen gezond en kosjer (style) eten? Dat kan. JMW heeft afspraken gemaakt met een verschillende restaurants, waar u met korting kunt eten.

Voorwaarden voor deelname JMW á la Carte:

U bent lid van het Benjamin Service Pakket en ouder dan 65 jaar. De maaltijden worden door JMW gesponsord met €2,50 per persoon per maaltijd.

Lid worden Benjamin Service Pakket

U kunt lid worden van het Benjamin Service Pakket door de antwoordbon uit de Benjamin in te vullen, via Lev-JMW, of u kunt gebruikmaken van het inschrijvingsformulier op onze site. [link registratieformulier]

Deelnemende restaurants

•       Beth Shalom, dinsdag om 17.00 uur

•       Golan Restaurant en Grillhouse zondag t/m donderdag

Hoe werkt het?

U koopt een strippenkaart bij JMW. Deze strippenkaart is af te halen bij Lev-JMW, Kastelenstraat 80, 1083 DE Amsterdam. Wilt u dineren? U kunt zich van maandag tot en met donderdag tot 14.00 uur bij Lev-JMW aanmelden voor het restaurant van uw keuze via lev@joodswelzijn.nl of 088-165 22 00. U kunt op de desbetreffende dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur in het restaurant terecht om daar samen te eten. Bij aanvang van de maaltijd levert u een kortingsstrip in.

Eten bij Beth Shalom

Iedere dinsdagavond om 17.00 uur wordt er een driegangen menu gereserveerd bij JMW á la carte in Beth Shalom.

Eten bij Golan Restaurant en Grillhouse

Voor € 15 kunt u zondag tot en met donderdag á la carte eten bij Golan. Benjamin Service Pakketleden krijgen op iedere maaltijd (vanaf € 13,50) € 2,50 korting tegen inlevering van een strip van JMW. Leden van het BSP krijgen extra groente bij hun maaltijd geserveerd en het eerste kopje koffie/ thee is gratis.

Golan Restaurant en Grillhouse

Kastelenstraat 265

1082 EG Amsterdam

Dagtochten

Op alle dagtochten en bijzondere evenementen ontvangen leden van het Service Pakket €2,50 korting.

In je nopjes aan de knopjes

Hoe bedien ik de iPad? Wat moet ik doen als mijn computer niet opstart? SMS’en op mijn mobiel, hoe werkt dat? Ik wil graag Whats Appen en foto's versturen maar ik weet niet hoe.  Met deze en andere vragen over apparaten in en om het huis kan Lev-JMW u uit de brand helpen en vertellen getrainde medewerkers hoe apparaten bediend worden. Het aanbod van in je nopjes aan de knopjes geldt voor Amsterdam én omstreken! Ook in Utrecht kunt u voor computerhulp terecht.

Kosten: € 10 per uur; voor abonnees €8

Meer weten bel 088-165 22 00 van 9.00 tot 17.00 uur van maandag t/m donderdag, of stuur een email.

Mediation 

Conflictbemiddeling bij bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsconflict, familieruzies.

Meer informatie over mediation

Voor leden van het Benjamin Service Pakket € 100 i.p.v. € 125 per uur.

 

Veelgestelde vragen Benjamin Service Pakket

Wat is het verschil tussen de Benjamin en het Benjamin Service Pakket?

De Benjamin is het kwartaalblad van JMW. Deze komt 4x per jaar uit. Het Benjamin Service Pakket (BSP) is een pakket van diensten, zorg en gemak. Alle aangesloten dienstverleners zijn gescreend op veiligheid en betrouwbaarheid. Het BSP richt zich vooral op de specifiek Joodse diensten en producten en op dienstverleners met een Joodse klantenkring. Voor de algemene diensten wordt er samengewerkt met Amstelring Ledenservice. Wanneer u de Benjamin ontvangt bent u dus niet automatisch lid van het BSP.

Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

U kunt jaarlijks, vóór eind november van het lopende kalenderjaar, uw lidmaatschap opzeggen.

Is het mogelijk om het lidmaatschap van de Amstelring Ledenservice om te zetten naar een Benjamin Service Pakket?

Dat is mogelijk. Wanneer u een Joodse achtergrond heeft dan kunt u via een simpel telefoontje naar 020-577 65 88 uw lidmaatschap laten omzetten.

Moet ik een Joodse achtergrond hebben om lid te worden van het Benjamin Service Pakket?

Ja.

Moet ik via een automatische incasso betalen?

Alle nieuwe leden moeten betalen via een automatische incasso. Dit heeft te maken met het beleid van de Amstelring Ledenservice.

Kan ik ook gebruik maken van de verschillende diensten als ik geen lid ben van het Benjamin Service Pakket?

Van sommige diensten kunt u gebruik maken, maar dan betaalt u wel de volle prijs. Het verschil kan behoorlijk groot zijn, bijvoorbeeld voor Mediation.