Benjamin Service Pakket

Kortingen op pakket van diensten, zorg en gemak

Wilt u geld besparen op diensten, artikelen, zorg en gemak? Wordt dan lid van het Benjamin Service Pakket.

Het Benjamin Service Pakket (BSP) is een uitgebreid pakket van zorg- en gemaksdiensten voor jong en oud. Samenwerkingspartner van JMW is de Amstelring Ledenservice. Buiten het algemene pakket van Amstelring kunt u gebruik maken van een pakket van diensten, cursussen en activiteiten afgestemd op 60-plussers met een Joodse achtergrond. Deelnemende bedrijven en instellingen worden voortdurend gecheckt op kwaliteit, service en prijsstelling. Bent u al lid van de Amstelring Ledenservice, geen enkel probleem. Het lidmaatschap kan eenvoudig omgezet worden naar dat van het Benjamin Service Pakket. Neem contact op met Lev-JMW. Wij kunnen dit voor u in orde maken. 

Voor slechts €22,- p.p. per jaar bent u lid.

Voordelen van het Benjamin Service Pakket op een rij

  • Met korting eten bij verschillende kosjere restaurants
  • Korting bij Lev-JMW dagtochten
  • Hulp bij computer en smartphoneproblemen
  • Korting bij mediation
  • Korting bij diners Lev-JMW

Praktische informatie 

U krijgt een strippenkaart van Lev - JMW, Kastelenstraat 80, 1083 DE Amsterdam.  Bij aanvang van de maaltijd of dienst levert u een kortingsstrip in. 

Deelnemende restaurants

•      JMW a la carte eten bij Cordaan Beth Shalom

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur wordt er een twee gangen menu gereserveerd bij JMW á la carte in Beth Shalom. Kosten 12,50. U krijgt 2,50 korting op iedere dinsdagmiddag maaltijd.

Iedere vrijdagavond om 17.00 uur wordt er een drie gangen Sjabbat maaltijd gereserveerd bij JMW á la carte in Beth Shalom. Kosten 15.00. U krijgt 2,50 korting op iedere vrijdagavond maaltijd.

•       Golan Restaurant en Grillhouse 

U krijgt €2,50 korting op iedere maaltijd vanaf €15,00 van zondag tot en met donderdag. Leden van het BSP krijgen extra groente bij hun maaltijd geserveerd en het eerste kopje koffie/ thee is gratis. Golan Restaurant en Grillhouse is gevestigd in de Kastelenstraat 265 te Amsterdam.

In je nopjes aan de knopjes

Wat moet ik doen als mijn computer niet opstart? SMS’en op mijn mobiel, hoe werkt dat? Ik wil graag Whats Appen en foto's versturen maar ik weet niet hoe.  Met deze en andere vragen over apparaten in en om het huis kan Lev-JMW u uit de brand helpen en vertellen getrainde medewerkers hoe apparaten bediend worden. Het aanbod van in je nopjes aan de knopjes geldt voor Amsterdam én omstreken! 

Kosten: € 10 per uur; voor abonnees €8

Mediation 

Conflictbemiddeling bij bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsconflict, familieruzies.

Meer informatie over mediation

Voor leden van het Benjamin Service Pakket € 100 i.p.v. € 125 per uur.

 

Aanmelden voor het Benjamin Service Pakket

U kunt zich aanmelden voor het BSP door gebruik te maken van de antwoordbon in het kwartaalblad de Benjamin of stuur ons een email of bel Rosalie Bar-Ephraim op 088-1652200 (optie 3) van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Heeft u diensten aan te bieden in het kader van het  Benjamin Service Pakket, neem dan contact met ons op.