Informatie over JMW en het coronavirus

Op deze pagina vindt u alles wat te maken heeft met JMW en de coronapandemie en ook fijne tips voor in deze situatie. We streven ernaar u zo volledige mogelijk te informeren over de maatregelen die JMW treft in verband met het coronavirus en proberen ook zoveel mogelijk onze cliënten te blijven bedienen.

Bijzondere dienstverlening JMW 

  • JMW telefonisch spreekuur is verlengd. Maakt u zich zorgen, wilt u erover praten? Bel ons! Om u nog meer ruimte te bieden om ons te bereiken hebben we ons telefonisch spreekuur verruimd naar 9:30 - 17:00 uur maandag t/m vrijdag. Onze maatschappelijk werkers zijn te bereiken op 088 - 16 5 22 00. U kunt hen ook mailen via spreekuur@joodswelzijn.nl.  
  • JMW chat via de website - Een maatschappelijk werker zit dagelijks tussen 12.00 - 14.00 uur klaar om uw vraag online te beantwoorden. U ziet het vanzelf als de chatfunctie aanstaat.
  • JMW telefoonservice (zie nieuwsbrief) aanmelden en info: 088 - 16 5 22 00 of mail lev@joodswelzijn.nl
  • JMW helpt
    JMW werkt hard samen met Maccabi en de Moishe Pod om mensen die hulp nodig hebben te matchen aan een vrijwilliger. Denk hierbij aan boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen halen etc. De vrijwilligers zijn verspreid over het hele land. Wij doen gezamenlijk ons best om iedereen te matchen aan iemand die in de buurt woont. Heeft u ook behoefte aan een vrijwilliger? Mail info@joodswelzijn.nl of bel 088 - 16 5 22 00. 

Fijn vermaak & praktische tips