Vacature

JMW is een landelijk werkende, Joodse welzijnsorganisatie in Nederland met een rijke historie. De organisatie heeft in de loop der jaren in eigen beheer een archief opgebouwd. Dit archief betreft zowel cliëntendossiers als het organisatiearchief en is verspreid over meerdere locaties.

JMW heeft besloten op zoek te gaan naar een goed permanent onderkomen voor dit archief. Om dit op een professionele, zorgvuldige manier te gaan doen zijn wij op zoek naar een ervaren

Archivaris (M/V)                                 

Doel van de functie is JMW te begeleiden bij het uitvoeren van het plan om het archief permanent onder te brengen. Dat betekent dat de archivaris JMW adviseert bij alle aspecten van dit project en er mede uitvoering aan geeft.

Wij zoeken daarom iemand minimaal op hbo-niveau met expertise en bij voorkeur ervaring met het onderbrengen van een archief. Inventariseren, analyseren en overdragen zijn de belangrijkste taken; daar moet je opgeleid voor zijn en ervaring mee hebben. De arbeidsvoorwaarden zijn in onderling overleg bespreekbaar. Dat betreft zowel het aantal uren als de aard van het dienstverband. 

Graag komen wij in gesprek met mogelijke kandidaten. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u het best contact opnemen met Judith Meijer, directeur-bestuurder via 088 1652200 of via personeelszaken@joodswelzijn.nl