Abonneren kwartaalblad de Benjamin, JMW-nieuwsbrief en mailings van JMW

Meer van JMW horen? Ons gratis kwartaalblad lezen, boordevol verhalen over Joods leven? Regelmatig op de hoogte gehouden worden van activiteiten waaraan u kunt deelnemen? Neem dan een abonnement op de onderstaande gratis diensten:

Benjamin

De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW met artikelen over Joods leven in Nederland en daarbuiten en met informatie over de activiteiten van JMW - verschijnt twee weken voor de feestdagen Rosj Hasjana, Chanoeka en Pesach, en eenmaal in de zomer.
Klik hier voor een abonnement waarbij u de Benjamin gratis thuisbezorgd krijgt.
Graag alle gegevens invullen.

Gesproken Benjamin

U kunt zich ook abonneren op de gesproken Benjamin. Dat kan op twee manieren.
- Via de gratis Dolphin EasyReader app voor tablet of smartphone met Android en iOS. Neem contact op met het CBB voor inlogcodes, op 0341-56 54 72 of via info@cbb.nl.
- Of met een Daisyspeler. Klik hier om de gesproken Benjamin op CD-ROM te ontvangen indien u een Daisyspeler hebt.
Graag alle gegevens invullen.

Benjamin online en in het buitenland  

U kunt de Benjamin online lezen via onze website en u kunt ons volgen op Facebook. Als u de Benjamin in het buitenland wilt ontvangen factureren wij u voor de komende vier nummers vanwege de extra kosten die verbonden zijn aan verzending naar het buitenland.. Momenteel bedragen die €35. Klik hier.

JMW-nieuwsbrief, voor iedereen met een Joodse achtergrond

In de maandelijkse nieuwsbrief van JMW staan alle activiteiten bijgewerkt tot het moment van versturen en ook andere informatie over - en oproepen van - JMW. Wilt u goed op de hoogte blijven van alles wat u via JMW kunt ondernemen indien u een Joodse achtergrond hebt? 
klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen.
Vermeld uw naam in de e-mail

JMW-mailings

In sommige gevallen kan het zijn dat we u willen benaderen met berichten en verzoeken die buiten de nieuwsbrief vallen. Dat kunnen bijvoorbeeld verzoeken zijn om mee te werken aan enquêtes, informatie over ingelaste activiteiten, en andere JMW-gerelateerde zaken.
Klik hier om mailings te ontvangen.
Vermeld uw naam in de e-mail

Meerdere aanmeldingen

Wilt u zich bijvoorbeeld aanmelden voor zowel de Benjamin als voor de nieuwsbrief en de mailings, klik dan simpelweg op aanmelden Benjamin en zet in de email dat u ook de nieuwsbrief en mailings wilt ontvangen. 

Privacy
Voor de wijze van verwerking van de gegevens verwijzen wij naar het instellingsregelement van JMW. Indien u zich opgeeft voor de Benjamin kan uw email-adres gebruikt worden om u mailings die van belang zijn voor het blad toe te sturen, bijvoorbeeld lezersonderzoeken en verzoeken voor donaties, of u te contacteren in het geval van problemen met de bezorging.