Abonneren kwartaalblad de Benjamin, JMW-nieuwsbrief en mailings van JMW

Meer van JMW horen? Ons gratis kwartaalblad lezen, boordevol verhalen over Joods leven? Regelmatig op de hoogte gehouden worden van activiteiten waaraan u kunt deelnemen? Neem dan een abonnement op de onderstaande gratis diensten:

Benjamin

De Benjamin is het gratis kwartaalblad van JMW met artikelen over Joods leven in Nederland en daarbuiten en met informatie over de activiteiten van JMW. We verschijnen twee weken voor de feestdagen Rosj Hasjana, Chanoeka en Pesach, en eenmaal in de zomer.
Klik hier voor een abonnement waarbij u de Benjamin gratis thuisbezorgd krijgt.
Graag alle gegevens invullen.

Gesproken Benjamin

U kunt zich ook abonneren op de gesproken Benjamin. Dat kan op twee manieren.
- Via de gratis Dolphin EasyReader app voor tablet of smartphone met Android en iOS. 
- Of op een CD voor een Daisyspeler. 
Klik hier om de gesproken Benjamin te ontvangen en geef aan welke optie u verkiest
Graag alle gegevens invullen.

Benjamin online en in het buitenland  

U kunt de Benjamin online lezen via onze website en u kunt ons volgen op Facebook. Als u de Benjamin in het buitenland wilt ontvangen factureren wij u voor de komende vier nummers vanwege de extra kosten die verbonden zijn aan verzending naar het buitenland. Momenteel bedragen die €35. Klik hier.

JMW-nieuwsbrief, voor iedereen met een Joodse achtergrond

In de maandelijkse nieuwsbrief van JMW staan alle activiteiten bijgewerkt tot het moment van versturen en ook andere informatie over - en oproepen van - JMW. Wilt u goed op de hoogte blijven van alles wat u via JMW kunt ondernemen indien u een Joodse achtergrond hebt?  klik dan hier.

JMW-mailings

In sommige gevallen kan het zijn dat we u willen benaderen met berichten en verzoeken die buiten de nieuwsbrief vallen. Dat kunnen bijvoorbeeld verzoeken zijn om mee te werken aan enquêtes, informatie over ingelaste activiteiten, en andere JMW-gerelateerde zaken.
Klik hier om mailings te ontvangen.
Vermeld uw naam in de e-mail

Meerdere aanmeldingen

Wilt u zich bijvoorbeeld aanmelden voor zowel de Benjamin als voor de nieuwsbrief en de mailings, klik dan simpelweg op aanmelden Benjamin en zet in de email dat u ook de nieuwsbrief en mailings wilt ontvangen. 

Privacy
Voor de wijze van verwerking van de gegevens verwijzen wij naar het instellingsregelement van JMW. Indien u zich opgeeft voor de Benjamin kan uw email-adres gebruikt worden om u mailings die van belang zijn voor het blad toe te sturen, bijvoorbeeld lezersonderzoeken en verzoeken voor donaties, of u te contacteren in het geval van problemen met de bezorging.