Van Boshuizenstraat 12 Amsterdam
020 5776577

Vrijwilligerswerk

 
JMW kent een vrijwilligers organisatie, waarbij zo’n 165 vrijwilligers zijn aangesloten die op diverse plaatsen in het land werken. Zij zetten zich in op het terrein van de hulp- en dienstverlening en zijn actief in de sociaal-culturele sector. Alle vrijwilligers krijgen in het kader van hun werkzaamheden professionele begeleiding van medewerkers van JMW. Aangezien er altijd vraag is naar vrijwilligers worden kandidaat vrijwilligers van harte uitgenodigd om te ‘solliciteren’.
Cliënten en deelnemers kunnen een beroep doen op de diensten van vrijwilligers door contact op te nemen met JMW. Op het gebied van de hulpverlening kan men bijvoorbeeld gebruik maken van vriendschappelijk huisbezoek, hulp bij de administratie, vervoer door vrijwilligers en overige hand- en spandiensten.
Op sociaal-cultureel terrein kan men koffieochtenden of sociaal-culturele middagen bezoeken die georganiseerd en begeleid worden door vrijwilligers.
 

Nieuws

 
Ziggo storing bij JMW | 8 augustus 2017
Door een technische storing bij Ziggo, is JMW maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus onbereikbaar geweest. Het probleem is nu opgelost.
Ziggo storing bij JMW »
ניסיון 
ניסיון