Van Boshuizenstraat 12 Amsterdam
020 5776577

Werken in de thuiszorg

 
Wil je werken in de verzorging bij een kleine thuiszorg organisatie waar veel aandacht is voor de individuele medewerk(st)er? Woon je in Amsterdam, Amstelveen of Diemen en ben je 18 jaar en ouder? Bij JMW-Thuiszorg werk je in een klein gezellig team.

ONZE MEDEWERKERS
Onze medewerkers zijn gemotiveerde, flexibele en vriendelijke helpenden die werken aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid van de clienten. Ze combineren verantwoordelijkheid en een professionele houding met aandacht en medeleven.

HET THUISZORG TEAM
De zorgmanagers van de afdeling zoeken voortdurend naar geschikte medewerkers. Wil je als hulp in de huishouding of verzorging werken, neem dan contact op met één van de zorgmanagers. In een gesprek bekijken we de mogelijkheden. 

DESKUNDIGHEID
Deskundigheid is van groot belang. De afdeling organiseert met regelmaat cursussen en voor gemotiveerde medewerkers bestaat de mogelijkheid een (verdere) beroepsopleiding te volgen.

JMW-Thuiszorg is de thuiszorgorganisatie voor de Joodse gemeenschap in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht en Amstelveen, maar dat betekent niet dat de medewerkers Joods moeten zijn. Belangstelling en respect zijn wel belangrijke voorwaarden.

Via het Social Return programma van de gemeente Amsterdam kun je je hier ook melden.

Bel naar Jaap Kos, tel. 020 5776511, of schrijf naar JMW-Thuiszorg, de Lairessestraat 145-147, 1075 HJ Amsterdam. Ons e-mailadres is thuiszorg@joodswelzijn.nl
ניסיון 
ניסיון