De Lairessestraat 145 Amsterdam
020 5776577

Voordelen op een rijtje

 
 
Abonnees van het Benjamin Servicepakket ontvangen kortingen op alle diensten, artikelen en cursussen uit het Servicepakket en met name genoemde diensten van JMW. Het lidmaatschap kan u jaarlijks veel geld besparen. Het aanbod van het Benjamin Servicepakket wordt regelmatig uitgebreid en aangepast aan uw wensen.

Bij verschillende bedrijven lopen speciale acties voor de leden van de AmstelringLedenservice. Bijvoorbeeld de mogelijkheid van het afsluiten van een zorgverzekering met collectiviteitkorting of speciale aanbiedingen bij winkels.

Meer weten? Bel 020-577 65 88 of stuur een e-mail naar:  servicepakket@joodswelzijn.nl.

Aanmelden kan ook direct

 

Joods sausje
Boven op het basispakket van AmstelringLedenservice hebben wij specifiek Joods aanbod. Wij willen een pakket aanbieden wat speciaal is afgestemd op de Joodse doelgroep. Leveranciers, wel of niet met een Joodse achtergrond bieden u een pakket aan zorg en gemak, waarbij ook hier kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs belangrijk is. (zie ons Joodse aanbod)
 

Aanmelden voor het Benjamin Service Pakket

U kunt zich aanmelden voor het Benjamin Servicepakket door gebruik te maken van de antwoordbon in het kwartaalblad de Benjamin. Wilt u niet langer wachten meld u dan direct aan en klik hier.  

 

Meer weten? Bel 020 577 65 88, van 9.00 uur tot 16.00 uur van maandag t/m donderdag, of mail naar info@benjaminservicepakket.nl

ניסיון 
ניסיון 
 
JMW à la carte