JMW-Thuiszorg is gestart met Particuliere Thuiszorgservice

10 februari 2014
Vanaf 1 februari 2014 kunt u voor particuliere thuiszorgservice nu terecht bij JMW. De overheid scherpt de indicatiecriteria steeds verder aan, waardoor u in de afgelopen jaren mogelijk minder uren zorg heeft gekregen.

Door de bezuinigingen van de overheid is het bieden van thuiszorg in de vorm van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging steeds moeilijker. De indicatiecriteria zullen mogelijk in 2015 nog scherper worden. JMW wilt u graag in de gelegenheid stellen om de uren waarop u bent gekort of wellicht in 2015 gekort gaat worden aan te vullen met particuliere thuiszorg.

JMW verstrekt de particuliere thuiszorg zonder winstoogmerk door onze eigen betrouwbare thuiszorgmedewerkers die specifieke kennis hebben op het gebied van Joodse identiteit. U kunt de particuliere thuiszorg ook aanvragen voor kortdurende zorg bijvoorbeeld wanneer uw mantelzorger op vakantie is of ter ontlasting van uw mantelzorger.

Indien u gebruik gaat maken van de Particuliere thuiszorgservice ontvangt u gratis voor één jaar een abonnement op het Benjamin Servicepakket met kortingen op een groot aantal zorg- en gemaksdiensten, w.o. JMW à la carte; Vers bij u Thuis met de mogelijkheid (kosjere) maaltijden en/of uw boodschappen en bakkerijproducten bij u thuis te laten bezorgen; In je Nopjes aan de Knopjes, Dagtochten van JMW, een kapper thuis etc etc. Wij werken hierbij samen met Amstelring Ledenservice zodat u ook van alle diensten en producten van Amstelring gebruik kunt maken. Hier vindt u een overzicht van het volledige aanbod van het Benjamin service pakket.

Bent u geïnteresseerd in de particuliere thuiszorg? Bel dan met onze afdeling Thuiszorg op 020-5776511 of e-mail naar info@joodsethuiszorg.nl. De afdeling Thuiszorg is te bereiken op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

» Terug naar overzicht