Van Boshuizenstraat 12 Amsterdam
020 5776577

Ontmoetings- en informatiecentrum Lev

 

Lev-JMW is er voor en door u!

Het ontmoetings- en informatiecentrum van JMW voor iedereen van 60+ met een Joodse achtergrond.

Lev-JMW staat voor

Ontmoeten, ontwikkelen, inspiratie, informatie en advies. Delen is een sleutelbegrip. Het delen van ideeën, deskundigheid en hobby’s.

 


Wat biedt Lev-JMW?

 

Informatie en advies

Bij Lev-JMW kunt u terecht voor vragen over maatschappelijke voorzieningen en instellingen. De medewerkers van Lev-JMW zullen zo veel mogelijk uw
vragen beantwoorden en op Lev hebben wij een goede sociale kaart.

Ontmoeting in Joodse sfeer

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, tussen 10.00 uur en 16.00 uur, kunt u binnenlopen, is er koffie en thee en kunt u anderen ontmoeten. Er is een leestafel en ook een computer die u kunt gebruiken. Met lunchtijd worden voor een goede prijs kosjere soep en broodjes geserveerd.
In het café kunt u pinnen.

Delen van uw kennis, kwaliteiten,
hobby’s en interesses

Bij Lev-JMW kunt u uw kwaliteiten en ideeën uitwisselen met anderen. Lev-JMWbrengt mensen met elkaar in contact die iets voor elkaar kunnen en willen betekenen. Zoekt u iemand om u af en toe te helpen met de computer of wilt u samen naar het theater?
Bij Lev-JMW kunt u die persoon vinden. Heeft u een idee voor een evenement of nieuwe activiteit? Bij Lev-JMW kunt u dat organiseren en als het nodig is helpen we daarbij.

Ontwikkeling

Regelmatig zijn er lezingen en workshops die inspirerend zijn en helpen op een prettige manier ouder te worden. Hiervoor worden diverse sprekers uitgenodigd.

Ouderenadviseur

Heeft u vragen over praktische zaken in verband met ouder worden? Wilt u weten waar u moet zijn voor een aanpassing aan uw woning? Of bent u mantelzorger en heeft u vragen? De ouderenadviseur denkt met u mee en geeft informatie en advies.
Iedere donderdagochtend is inloopspreekuur op Lev-JMW van 09.30 tot 11.30 uur.

 

ניסיון 
ניסיון