De Lairessestraat 145 Amsterdam
020 5776577

Werken bij JMW

 

Joods Maatschappelijk Werk coördineert de sociale zorg voor de Joodse Gemeenschap in Nederland. Het werkveld is uitzonderlijk breed en omvat een groot aantal hulpverlenings- en sociaal-culturele activiteiten.

Bij JMW werken in totaal ongeveer 200 medewerkers. Dat doen ze met enthousiasme en betrokkenheid. Wanneer je verder op de website kijkt kun je meer informatie vinden over de werkzaamheden. Heb je affiniteit met de Joodse gemeenschap en met de maatschappelijke zorg- en dienstverlening, dan is JMW misschien wel de plek waar je wilt werken.

JMW beseft dat er meer is dan werk. Wij besteden dan ook de nodige aandacht aan het scheppen van een juiste balans tussen werk en privé-leven. Flexibiliteit speelt daarin een belangrijke rol. Bij JMW zijn er mogelijkheden om minder dan 36 uur per week te werken. Binnen de vastgestelde uren van de arbeidsovereenkomst kunnen veelal passende werktijden worden afgesproken. Ook ben je naast de nationale en algemeen erkende feestdagen vrij op de Joodse feestdagen. Van thuiszorgmedewerkers die verzorgend werk doen wordt wel verwacht dat zij op een aantal feestdagen werken.

JMW volgt in haar beloningsbeleid de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening en de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Staat jouw baan niet bij de vacatures? Kijk dan regelmatig op onze website.
Wellicht komt er op korte termijn een functie vrij die bij jouw profiel past. Wij hebben functies in de thuiszorg (klik hier), in het maatschappelijk werk, op de afdeling Joodse activiteiten en daarnaast ook diverse ondersteunende functies.

Hieronder vind je het overzicht van de actuele vacatures bij JMW.
Klik op de betreffende vacature voor meer informatie.

Heb je interesse in een functie en voldoe je aan de genoemde criteria?
Je kunt direct solliciteren door je brief en CV te sturen naar

personeelszaken@joodswelzijn.nl
.

Vacatures

 
Vakantiekrachten gezocht | 16 mei 2017
Volg jij een opleiding in de zorg? Heb jij hart voor de ouderen in de samenleving? Wil jij werken voor een boeiende en kwetsbare doelgroep? Help ons dan er samen voor te zorgen dat onze cliënten ook in de vakantieperiode de zorg kunnen ontvangen die ze nodig hebben! Voor onze sector...
Lees verder »
Vacature Ambulant Begeleider | 10 mei 2017
Werken voor een boeiende doelgroep bij een bijzondere organisatie! JMW Thuiszorg is onderdeel van de Stichting Joods Maatschappelijk Werk, een kleine, landelijk werkende welzijnsorganisatie, die voornamelijk de Joodse gemeenschap bedient. De organisatie heeft ca. 160 medewerkers en 150...
Lees verder »
VERZORGENDEN niveau 3 m/v | 26 oktober 2016
Wil je werken bij een leuke, kleine organisatie voor een specifieke doelgroep? En wil je op een sportieve wijze je cliënten bezoeken? Kom dan werken bij JMW thuiszorg! Wij bedienen voornamelijk de Joodse gemeenschap in en rond Amsterdam en bij voorkeur op de fiets. JMW is op zoek naar...
Lees verder »