Van Boshuizenstraat 12 Amsterdam
020 5776577

Hoe Joods ben ik?

 

Instructie


Hieronder treft u de vragenlijst aan, waarmee u een indruk kunt krijgen, hoe Joods u scoort in vergelijking tot Joods Nederland. Als u deze vragenlijst invult en vervolgens de knop op het einde aanklikt, krijgt onderstaande  informatie op uw scherm:

 

  • Uw totaal-score vergeleken met de totaal-score van Joods Nederland.
  • Een vergelijking van uw eigen score op de verschillende bindingsterreinen met de scores van Joods Nederland op die bindingterreinen;
  • Een vergelijking van uw eigen score met de score van personen uit dezelfde leeftijdsklasse en met dezelfde Joodse achtergrond;
  • Een uitleg over de methode van de zelftest;
  • Een samenvatting van het onderzoek:’De Joden in Nederland anno 2009; continuïteit en verandering’.

     

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om deze informatie in  PDF-documenten te ontvangen. Om deze informatie te kunnen ontvangen worden enige gegevens gevraagd, o.a. uw e-mailadres. 

 

Dit e-mailadres wordt niet opgeslagen, maar slechts eenmalig gebruikt om u de PDF-documenten toe te sturen. Als u verder geïnformeerd wilt worden over Jonet en de activiteiten van JMW kunt u dat apart aangeven.
 
Wilt u s.v.p. alle vragen invullen. Als het precieze antwoord er niet staat, kies dan het antwoord, dat er het dichtst bijkomt.
 
Samenvatting van ‘De Joden in Nederland anno 2009’

Om te beginnen met de Joodse zelftest, klik op: ‘Hoe Joods ben ik?’